Skip to content Skip to footer
0 items - lei0.00 0
0 items - lei0.00 0

Termeni și CondiTii pentru Participarea la Challenge

Acest document stabilește termenii și condițiile generale pentru participarea la challenge-ul organizat de Sense4fit Operational SRL. Participând la acest challenge, participanții sunt de acord cu următoarele condiții:

1. Organizatorul Challenge-ului

Challenge-ul este organizat Sense4fit Operational SRL in parteneriat brand-uri precum Gym Stack, Tony Blend, Matrix, Stay Fit si Gerovital, cu sediul în Soseaua Buc Ploiesti nr. 15-25, Voluntari, Ilfov, denumit în continuare “Organizator”.

2. Eligibilitate

2.1. Participarea la challenge este deschisă tuturor persoanelor cu vârsta de peste 18 ani. 2.2. Angajații Organizatorului și membrii familiilor acestora nu sunt eligibili pentru participare.

3. Perioada de Desfășurare

3.1. Challenge-ul va avea loc în perioada 13.08.2024 si 16.08.2024.

4. Modalitatea de Înscriere

4.1. Pentru a participa la challenge, participanții trebuie să completeze formularul de înscriere disponibil la https://sense4fitsummit.com/sportfestival/ 4.2. Participanții trebuie să furnizeze următoarele date personale: nume complet, număr de telefon și adresă de email. 4.3. Prin furnizarea datelor personale, participanții sunt de acord cu prelucrarea acestora în conformitate cu Politica de Confidențialitate a Organizatorului.

5. Prelucrarea Datelor Personale

5.1. Datele personale furnizate de participanți vor fi utilizate exclusiv pentru organizarea și desfășurarea challenge-ului, contactarea câștigătorilor, livrarea premiilor. 5.2. Organizatorul se angajează să respecte toate reglementările legale privind protecția datelor personale și să nu divulge informațiile participanților către terți, cu excepția cazului în care acest lucru este necesar pentru desfășurarea challenge-ului si livrarea premiilor.

6. Desfășurarea Challenge-ului

6.1. Participanții trebuie să îndeplinească toate cerințele specificate în regulamentul challenge-ului pentru a fi eligibili pentru premii. 6.2. Orice tentativă de fraudă sau încălcare a regulamentului va duce la descalificarea imediată a participantului.

7. Premii

7.1. Premiile oferite în cadrul challenge-ului sunt:

  • Batoane proteice
  • Plicuri cu proteina
  • Shakere
  • 1 day pass in salile Stayfit
  • Access gratuit in Sense4fit App
  • Bilete General access Sense4fit Summit
  • Bilete VIP access Sense4fit Summit
  • Produse Gerovital
  • Produse Tonic BlenD

7.2 Câștigătorii vor fi anunțați pe loc sau vor fi contactați prin email sau telefon in functie de caz.

8. Acordarea Premiilor

8.1. Premiile vor fi livrate câștigătorilor în termen de 14 zile lucrătoare de la anunțarea câștigătorilor. 8.2. Organizatorul nu este responsabil pentru eventualele probleme de livrare care nu țin de controlul său.

9. Răspundere

9.1. Organizatorul nu își asumă răspunderea pentru eventualele probleme tehnice sau erori care ar putea apărea în timpul desfășurării challenge-ului. 9.2. Participanții sunt responsabili pentru corectitudinea și actualitatea datelor furnizate.

10. Modificări ale Termenilor și CondiTiilor

10.1. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica prezentul regulament oricând, fără notificare prealabilă. 10.2. Orice modificare va fi publicată pe site-ul oficial al challenge-ului și va intra în vigoare de la data publicării.

11. Acceptarea Termenilor și CondiTiilor

Prin înscrierea la challenge, participanții confirmă că au citit, înțeles și acceptat termenii și condițiile prezentate în acest document.

Pentru orice întrebări sau nelămuriri legate de challenge, vă rugăm să contactați Sense4fit Operational SRL la contact@sense4fit.com sau la numar telefon 076067797.