Ultimele ore de EARLY BIRD! CUMPĂRĂ ACUM!

Politica de garanție și retur

DREPTUL DE A FACE O REVENDICARE A GARANŢIEI

În cazul în care cumpărătorul achiziţionează un produs cu probleme de funcționare, acesta are dreptul de a face o revendicare a garanţiei. Pentru a oferi o evaluare corespunzătoare, este necesar ca produsul returnat trebuie să nu fie utilizat în cadrul evenimentului. Pe lângă regulile cunoscute în general, Cumpărătorul este obligat să respecte condițiile prevăzute, în certificatul de garanție sau în instrucțiunile produsului, să utilizeze și să trateze bunurile în conformitate cu durabilitatea acestora.

LOCUL ŞI MODALITATEA PROCEDURII DE REVENDICARE A GARANŢIEI

Revendicarea garanției poate fi făcută în scris, prin e-mail la contact@sense4fit.com. Reclamațiile se trimit în scris la adresa de mail mai sus menționată. Cererea de garanție trebuie să includă o descriere scrisă a defectelor care fac obiectul unei revendicări și dovada achiziției, certificatul de garanție sau confirmarea de primire. Unul dintre documentele de mai sus este suficient pentru a vă exercita drepturile de garanţie pentru defecte (revendicare a garanției). Perioada de garanție va începe în ziua în care se livrează notificarea de revendicare a garanției către Vânzător

PROCEDURA DE SCHIMB

Dacă produsul pe care l-ați comandat nu este cel potrivit, atunci vom putea să vi-l înlocuim în urma unei cereri scrise pe emailul nostru de contact sau la numărul de telefon afișat în site. Este necesară plasarea unei noi comenzi pentru un alt produs. Această formă de reclamație este posibilă numai pentru produsele plătite și nu se aplică în cazul produselor oferite cadou.

PROCEDURA DE RETUR

Pentru a returna produsul, trebuie să ne trimiteți cererea de retur printr-un email sau apel telefonic, în termen de 30 de zile calendaristice de la achizitionare, daca produsul nu a fost folosit.

După primirea emailului, vom procesa cererea dumneavoastră de restituire cât mai curând posibil.

RESPONSABILITĂŢILE VÂNZĂTORULUI

Vânzătorul este responsabil ca produsul vândut să aibă calitatea şi proprietățile de utilizare solicitate în mod obişnuit de către vânzător sau descrise de către producător și trebuie să respecte cerințele legii cu privire la cantitatea specificată și care corespunde scopului pe care îl indică vânzătorul sau pentru care produsul este folosit de obicei. Vânzătorul este responsabil pentru neconformitățile, care apar după achiziționarea produsului în perioada de garanție.

Vânzătorul nu este responsabil pentru alte probleme în afara de cele tehnice privind accesul la eveniment sau nerevendicarea la timp a biletului de acces.      

DREPTURILE PROPRIETARULUI

În cazul în care proprietarul dorește să înlocuiască biletul sau are probleme tehnice survenite din cauza vânzătorului, acesta are dreptul ca acel produs să fie înlocuit gratuit, în mod corespunzător și în timp util. În cazul în care defectele nu pot fi reparate și împiedică utilizarea corectă a produsului, consumatorul are dreptul de a schimba produsul sau de a se retrage din achiziție și de a solicita rambursarea prețului de achiziție. În cazul în care defectul poate fi reparat, însă din cauza defectelor care apar după reparație consumatorul nu poate folosi produsul în mod corespunzător, acesta are dreptul să schimbe produsul sau să primească rambursarea prețului de achiziție al produsului.

POLITICA PRIVIND PROTECȚIA DATELOR PERSONALE

Conform legii privind protecția datelor cu caracter personal, magazinulonline Sense4FIT Summit se angajează ca orice date cu caracter personal care i-au fost încredințate să nu fie furnizate niciunei terțe părți, fără acordul proprietarului datelor, și nu va folosi datele personale încredințate niciunei oferte comerciale care nu are legătură cu promovarea www.sense4fitsummit.com. În același timp, proprietarul se angajează să șteargă datele personale din baza sa de date, la cererea clientului, fără a i se oferi vreun motiv.